Glass on Wood @ Ontmoetingskerk Vriezenveen

GLASS OP HOUT

Havelok Percussion gaat een concert geheel in het teken van Philip Glass spelen. Het repertoire van Glass bestaat voornamelijk uit (solo)pianomuziek. Havelok Percussion gaat deze bijzondere muziek spelen op onder andere marimba’s, vibrafoon en Balinese gongs.

Inschrijven voor het concert op de website van de Ontmoetingskerk Vriezenveen: klik hier.

Emilio Saura Jiménez, Niek KleinJan, Niels Verbeek en Antonio Gutiérrez Rubio vormen de kern van het in Rotterdam gevestigde Havelok Percussion, waarin ieder zijn eigen specialisaties heeft. Emilio en Antonio, met Spaanse roots, hebben beide hun slagwerkstudies voltooid in Spanje en aan het Codarts conservatorium in Rotterdam. Emilio heeft gespeeld in o.a. The Lion King musical in Den Haag en werkt nu als slagwerker op Codarts. Antonio had op jonge leeftijd al een slagwerkconcours in Alicante gewonnen en was finalist van de Jeju Percussion Competition in Zuid-Korea. Niels heeft zijn roots in Friesland en heeft zowel aan het Prins Claus conservatorium in Groningen alsook aan Codarts in Rotterdam gestudeerd en is vaste remplaçant bij o.a. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Niek, die samen met Philip Glass op het podium heeft gestaan, heeft in Zwolle en Detmold (D) gestudeerd en heeft zowel als solist als orkestmusicus in orkestzalen over de hele wereld gespeeld. Samen met de Twentse roots van Niek wordt het eigentijdse Havelok Percussion gevormd. Verschillende plannen met interessante cross-over projecten met andere kunstvormen staan op de planning. Met de concertprogramma’s van Havelok Percussion kan het publiek horen én zien wat er allemaal bestaat op het gebied van slagwerk.

Bekijk Havelok Percussion: Lunchconcert op het Internationale Slagwerkconcours Tromp in Eindhoven: https://fb.watch/21WR9WS1Vz/

Videoclip voor De Hoge Noot: https://www.facebook.com/dehogenoot/videos/440939053959406

Datum

20 dec 2020
Expired!

Tijd

14:30

Tickets

€ 12,50

Meer info

Read More
Ontmoetingskerk

Locatie

Ontmoetingskerk
Vriezenveen
Categorie
Read More
X